Veilig hijsen certificaat

 

Een veilig hijsen certificaat behalen

 

Het is belangrijk om op uw bedrijf altijd de veiligheid hoog in het vaandel te hebben. Zeker als u met zware materialen en producten werkt is het heel belangrijk dat uw mensen goed opletten als ze aan het werk gaan. Vandaar ook dat we u aanraden om uw mensen een Certificaat Veilig Hijsen bij PTC Opleidingen te laten halen. Op deze manier weet u zeker dat er bij het ophijsen van zware spullen geen gekke dingen kunnen gebeuren. Wij hebben in ons assortiment veiligheidsopleidingen een opleiding Veilig Hijsen met een portaalkraan, alsmede een opleiding Veilig Hijsen met een halkraan. Daarnaast hebben wij ook een combi opleiding Veilig Hijsen en heftruck voor u klaarstaan.

 

Een veilig hijsen certificaat behalen

 

Bij bedrijven waar er met zware materialen wordt gewerkt kunnen altijd ongelukken ontstaan. Dit is vaak te wijten aan onveilig gebruik van hijsgereedschappen. Als deze worden bediend door iemand die hier geen ervaring mee heeft, of die niet de juiste kennis heeft, dan zit een ongeluk in een klein hoekje. Dit kan niet alleen maar ongelukken veroorzaken, maar ook tijdverlies en klanten die hierdoor niet tevreden zijn over uw diensten. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat uw medewerkers volledig op de hoogte zijn van alle veiligheidsvoorschriften. Bij PTC Opleidingen zorgen wij ervoor dat u zich daar als werkgever geen zorgen meer over hoeft te maken.

 

Meer weten over een veilig hijsen certificaat

 

 

Dat Certificaat Veilig Hijsen is onmisbaar als er bij uw bedrijf met kranen wordt gewerkt. U wilt niet dat er ongelukken ontstaan bij het werk, vandaar ook dat wij u aanraden om uw mensen altijd zo veilig mogelijk te laten werken. U kunt er dan zeker van zijn dat de persoonlijke veiligheid van uw medewerkers minder risico's loopt. We hebben naast onze opleidingen veilig hijsen ook nog een groot aantal andere opleidingen voor veiligheid op het werk voor u klaarstaan. We raden u dan ook aan om ons gehele aanbod eens te bekijken op onze website.