Theorie examen heftruck


 

Een heftruck theorie examen volgen

 

Bent u op zoek naar een opleidingsinstituut waar uw personeel een heftruck theorie examen kan doen? Bij PTC Opleidingen vindt u instructeurs die zelf vele jaren ervaring hebben met het rijden met een heftruck. Dit zijn mensen die daarnaast al die opgedane kennis graag delen met anderen. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar een opleiding waarmee uw personeel snel en vertrouwd een theorie examen heftruck af kan nemen. U kunt er dan op rekenen dat het resultaat van het examen positief is! Wij hebben door de jaren heen duizenden verschillende klanten aan een diploma geholpen, we zorgen er graag voor dat dit ook bij uw personeel gebeurt.

 

Theorie examen heftruck

 

Bij ons gaat het altijd om kwaliteit. Een ander voordeel van het volgen van een opleiding bij ons is dat we de onttrekking van uw personeel aan hun werkzaamheden altijd zoveel mogelijk proberen te minimaliseren. Bij ons wordt alle kennis die nodig is voor het theorie examen heftruck grondig doorgenomen. Uw mensen kunnen dan goed beslagen ten ijs gaan als het examen wordt afgenomen. U kunt er voor kiezen om uw personeel op meerdere manieren de kennis tot zich te laten nemen. Heeft u bijvoorbeeld mensen bij wie het certificaat verlengd moet worden, dan kunnen zij een cursus van huis uit volgen waarbij de kennis snel en grondig wordt bijgespijkerd.

 

Succes behalen bij het heftruck theorie examen

 

 

Het is belangrijk dat uw personeel zich goed voorbereid op het theorie examen voor heftruck. Veel van de kennis wordt in de praktijk ook al geleerd, maar er zijn ook vele punten die echt aangeleerd moeten worden. Vandaar ook dat we u aanraden om uw personeel door PTC Opleidingen te laten instrueren. Wilt u meer weten over ons instituut, of de vele verschillende opleidingen die we geven? Dan raden we u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u namelijk alle informatie die er maar nodig is om de keuze te maken voor PTC Opleidingen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om vrijblijvend contact op te nemen met al uw vragen.

Inuvidueel

 

Heftruck Opleiding Bij PTC Opleidingen te Amersfoort of Apeldoorn

 

Ééndaagse Heftruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor heftruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Heftruck cursus op locatie v.a. €99,00 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Heftruck certificaat behalen

of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend heftruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

Meer Informatie