Opleiden

Opleiden · 02. augustus 2019
Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk VCA vol of basis trajecten op locatie bel ons voor meer info..
Opleiden · 02. augustus 2019
Steeds vaker moeten telecom– of CAI–monteurs, in combinatie met het installeren van telecomdiensten, een wandcontactdoos in de meterkast bij de klant plaatsen. Belangrijk hierbij is dat ze de gevaren en risico's kunnen inschatten van deze elektrotechnische werkzaamheden. De training NEN 3140 VOP Installeren WCD leert u deze eenvoudige elektrotechnische handelingen op een veilige manier uitvoeren. volgens de vop opleiding.
Opleiden · 02. augustus 2019
Combinatie opleiding op locatie bespreek met ons de uitgebreide mogelijkheden!
Opleiden · 01. augustus 2019
Een BHV Opleiding bij PTC Opleidingen Als er een incident of bedrijfsongeval gebeurt op de werkvloer, is het belangrijk dat er iemand aanwezig is die direct kan handelen. In de meeste bedrijven is deze taak weggelegd voor de bhv’er die hiervoor speciaal is opgeleid. Wat is BHV ? Bhv is de afkorting voor bedrijfshulpverlening. Zoals deze naam al verraadt, zorgen de bhv’ers in een organisatie voor hulp en ondersteuning bij calamiteiten. Een bhv‘er is dan ook opgeleid om bijvoorbeeld Eerste H
Opleiden · 11. oktober 2017
Steeds meer Zzp ers werken voor organisaties die producten en diensten aanbieden aan particulieren. U kunt denken aan Toon, Ziggo, Blaupunkt, Tele2 enz. veelal doen ze dat via Roamler, Guidion of andere tussenpersonen. om deze handelingen te doen, zoals het aansluiten of plaatsen van deze apparatuur in " onze" meterkast wordt van de ondernemers, Zzp ers verwacht dat ze de NEN 3140 VOP of VP bezitten. Bij PTC Opleidingen kunt u deze opleiding volgen tegen een concurrerende prijs, of op locatie.