heftruck

heftruck · 10. januari 2018
De versnelde certificeringstest is bedoeld voor ervaren heftruck- of reachtruckchauffeurs die hun certificaat willen verlengen. Minder ervaren chauffeurs wordt aangeraden een dagopleiding-cursus te volgen. Na de versnelde certificeringstest EVC Heftruck (1-2 uur) ben je: • Op de hoogte van verplichtingen en regelgeving • In staat veilig en beheerst de vorkheftruck te bedienen • Bekwaam om conform de Arbo-wet een vorkheftruck te besturen • Weer voor een periode van 5 jaar.
heftruck · 09. januari 2018
U wilt vooruit, met uw team en uw organisatie. Wij verdiepen ons in uw vraagstuk, sporen de blinde vlekken op en gevaren op de werkvloer en bieden de opleiding waarbij we individueel-, team- en uw organisatie bij elkaar brengen.
heftruck · 01. januari 2018
Moet jij een heftruckcertificaat behalen? Citaat cursist: "Dan moet je zeker dit advies opvolgen. Zo werkt mijn broer al jaren in hetzelfde magazijn. Om dit te mogen moest hij dan ook verschillende cursussen volgen. Deze heeft hij dan ook allemaal gedaan via PTC Opleidingen. Zij staan dan ook behoorlijk hoog aangeschreven vandaar dat zij ook zo’n hoog slagingspercentage hebben."