NEN 3140 · 01. februari 2018
Steeds vaker moeten Uw medewerkers, Huismeesters, eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren. Dit kan het resetten van een automaat of zekering zijn maar ook bijvoorbeeld het afmonteren van een wandcontactdoos of lamp armatuur. Belangrijk hierbij is dat ze de gevaren en risico's kunnen inschatten van deze elektrotechnische werkzaamheden. De training NEN 3140 VOP leren ze deze eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden op een veilige manier uitvoeren
heftruck · 10. januari 2018
De versnelde certificeringstest is bedoeld voor ervaren heftruck- of reachtruckchauffeurs die hun certificaat willen verlengen. Minder ervaren chauffeurs wordt aangeraden een dagopleiding-cursus te volgen. Na de versnelde certificeringstest EVC Heftruck (1-2 uur) ben je: • Op de hoogte van verplichtingen en regelgeving • In staat veilig en beheerst de vorkheftruck te bedienen • Bekwaam om conform de Arbo-wet een vorkheftruck te besturen • Weer voor een periode van 5 jaar.
09. januari 2018
U wilt vooruit, met uw team en uw organisatie. Wij verdiepen ons in uw vraagstuk, sporen de blinde vlekken op en gevaren op de werkvloer en bieden de opleiding waarbij we individueel-, team- en uw organisatie bij elkaar brengen.
NEN 3140 · 08. januari 2018
Wilt u een NEN 3140 opleiding volgen, en niet teveel betalen? voor 149 Euro - bij PTC-Opleidingen te Vianen op 18 september wordt ze weer verzorgt Dus bent u op zoek naar voor een NEN 3140 VOP of VP opleiding vul het contact formulier in, en wij nemen vrijblijvend contact met U op.
NEN 3140 · 04. januari 2018
Wilt u een NEN 3140 vop opleiding volgen, of een opleiding vp of wc en niet teveel betalen? dan kunt u voor 149 Euro - bij PTC-Opleidingen te Vianen, of op locatie bij u! Dus bent u op zoek naar voor een nen 3140 vop opleiding of vp vul het contact formulier in, en wij nemen vrijblijvend contact met U op.
hijsen · 01. januari 2018
Bij omvangrijke bouwprojecten in drukke binnensteden moeten gemeenten, opdrachtgevers en bouwers continu scherp blijven op de veiligheid van de omgeving. Op krappe bouwplaatsen die omsloten zijn door straten met veel passanten en verkeer zijn er meer risico’s voor de omgeving. Wanneer zich een ongeval voordoet, is er een grotere kans dat dit letsel veroorzaakt. Belangrijk is dat de werknemers zich hiervan bewust zijn.
heftruck · 01. januari 2018
Moet jij een heftruckcertificaat behalen? Citaat cursist: "Dan moet je zeker dit advies opvolgen. Zo werkt mijn broer al jaren in hetzelfde magazijn. Om dit te mogen moest hij dan ook verschillende cursussen volgen. Deze heeft hij dan ook allemaal gedaan via PTC Opleidingen. Zij staan dan ook behoorlijk hoog aangeschreven vandaar dat zij ook zo’n hoog slagingspercentage hebben."
NEN 3140 · 27. december 2017
Steeds meer ZZ ers werken voor organisaties die producten en diensten aanbieden aan particulieren. U kunt denken aan Toon, Ziggo, Blaupunkt, Tele2 enz. veelal doen ze dat via Roamler, Guidion of andere tussenpersonen. om deze handelingen te doen, zoals het aansluiten of plaatsen van deze apparatuur in " onze" meterkast wordt van de ondernemers, Zzp ers verwacht dat ze de NEN 3140 VOP of VP bezitten. Bij PTC Opleidingen kunt u deze opleiding volgen tegen een concurrerende prijs, of op locatie.
Opleidingsgids · 24. december 2017
bent u op zoek naar een nen 3140 VOP of VP opleiding of zoekt u een NEN3140 opleiding die voor uw bedrijf "gemaakt "is, bekijk hier of download onze opleidingsgids.
NEN 3140 · 21. december 2017
Om veilig te werken aan of in de buurt van elektrische laagspanningsinstallaties dient u de procedures te kennen en risico’s te kunnen inschatten. De NEN 3140 norm is een methode om dat systematisch te managen. Personen halen het NEN 3140 certificaat om aan te tonen dat zij in staat zijn om op een verantwoorde manier aan elektrotechnische installaties te werken. Tegenwoordig stellen veel opdrachtgevers NEN 3140 certificering verplicht bij het uitschrijven van opdrachten

Meer weergeven