NEN certificering

 

Een NEN certificering behalen

 

Bent u iemand die de veiligheid in uw bedrijf van groot belang vindt. Dan bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres. Bij ons bedrijf vindt u namelijk een groot aantal cursussen waarmee de veiligheid op de werkvloer sterk verbeterd wordt. Deze cursussen worden gegeven door vakmensen die zelf veel ervaring hebben op de gebieden waar ze de cursussen over geven. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen een NEN certificering te behalen. NEN is een veiligheidsnorm die om de hoek komt kijken bij alle werkzaamheden waar gewerkt wordt met laagspanning. Dit is een werkgebied waar een ongeluk absoluut in een klein hoekje zit.

 

Certificering voor NEN

 

NEN 3140 is een veiligheidsnorm die is ontstaan uit de eisen die terug te vinden zijn in de Arbowet. Het is een norm die aangeeft hoe er veilig gewerkt moet worden in de elektrobranche. Het gaat hierbij dan om werk dat wordt uitgevoerd aan, of met een laagspanningsinstallatie. Voor het behalen van een NEN certificaat geeft PTC Opleidingen door heel Nederland cursussen. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen in Vianen, of hier uw mensen naartoe te sturen. We kunnen echter bij een voldoende aantal deelnemers ook naar uw bedrijf komen om daar de cursus te geven. Dat certificaat voor NEN kunt u dan in uw vertrouwde omgeving behalen.

 

Meer weten over NEN certificering?

 

Certificering voor NEN is eigenlijk onmisbaar voor elk bedrijf dat in de elektrobranche actief is. Als er met stroom gewerkt wordt kan er altijd een ongeluk gebeuren. Certificering voor NEN helpt u om te voorkomen dat er in uw bedrijf ongelukken gebeuren die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Met PTC Opleidingen kunt u dat NEN certificaat eenvoudig behalen. Als u dan ons een opleiding op uw kantoor laat geven, dan wordt de veiligheid binnen uw bedrijf hier alleen maar mee verhoogd. Meer weten over een certificaat voor NEN? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

 

Opleiding VOP te Vianen  149,00 ex BTW.

incl:

  • lesmap
  • examen
  • certificaat
  • veiligheidspas
  • lunch

 

 

 

Meer Informatie

Opleiding VOP of VP op locatie klant

  • Heeft u meer dan 4 deelnemers?
  • Wilt u de praktijk op locatie?
  • Wilt u niet teveel betalen?
  • En toch een goede opleiding

Voor een VOP basis of herinstructie bent u bij ons op het juiste adres.

 

Meer Informatie

Herinstructie VOP of VP  Online

 

Bent U in het bezit van een VOP certificaat, maar moet deze verlengt worden?

 

Dan is onze online versie een uitkomst. In uw eigen tempo, en u bepaald wanneer!

 

voor € 79,00 ex BTW

 

Meer Informatie