NEN 3140 VOP cursus


Een NEN 3140 VOP cursus volgen bij PTC Opleidingen

 

Bent u iemand die de veiligheid op de werkvloer altijd serieus neemt. Dan begrijpt u dat het belangrijk is dat de kennis van uw personeel altijd up to date is. Zeker op een werkvloer waar met elektro wordt gewerkt is het belangrijk dat iedereen helemaal op de hoogte is van alle geldende veiligheidsregels. Bij PTC Opleidingen snappen we het belang hiervan ook. We geven een groot aantal verschillende cursussen waarmee de veiligheid op het werk sterk wordt vergroot. Neem bijvoorbeeld onze NEN 3140 VOP cursus. Met deze cursus bent u, samen met u mensen, helemaal op de hoogte van alles wat er speelt op het gebied van elektriciteit en veiligheid.

 

Een cursus NEN 3140 VOP volgen

 

Met een NEN 3140 VOP cursus komen alle aspecten op het gebied van veiligheid en elektriciteit op tafel. De NEN 3140 is een van de belangrijkste veiligheidsnormen die er op dit gebied gehanteerd worden. Hij komt voort uit eisen die in de Arbowet worden gesteld. Vandaar ook dat we u aanraden om toch vooral een cursus NEN 3140 VOP te overwegen. Wij geven deze cursus door het hele land. We komen namelijk graag bij u langs om deze cursus bij u op de werkvloer te geven. Dit is mogelijk als u genoeg mensen heeft die aan de cursus mee willen doen, waarnaast we ook een ruimte nodig hebben waar we het theoriegedeelte kunnen verzorgen.

 

Meer veiligheid met een cursus van PTC Opleidingen

 

Bij PTC Opleidingen geven we veiligheidscursussen op maat. Deze cursussen worden bij ons altijd gegeven door mensen die zelf ook ervaring hebben op de werkvloer en die u graag meer vertellen over alle aspecten die met de veiligheid te maken hebben. Wij kunnen deze cursus helemaal afstemmen op uw bedrijfssituatie, zodat u en uw mensen hier het best mogelijke effect van ondervinden. Daarbij geldt: des te meer cursisten, des te goedkoper de cursus. Wij geven deze cursussen hiernaast ook op verschillende niveaus. Meer weten? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

 

 

Een VOP cursus bij ons te Vianen of bij U op locatie volgen?

 

Heeft u medewerkers die een certificaat voor VOP moeten behalen? Bij VOP heeft u daarvoor meerdere keuzes. Zo kunt u uw mensen bij ons langs laten komen voor een cursus. Wij zijn gevestigd in Vianen, waar we onze cursussen geven. U kunt er echter ook voor kiezen om uw mensen in company te laten onderrichten in hun bedrijfsveiligheid. Zeker als u meerdere mensen heeft die tegelijkertijd de cursus gaan volgen is dit een perfect alternatief. U bent uw mensen dan niet langere tijd kwijt, waar bij komt dat onze docenten de cursus geheel aan kunnen passen aan uw bedrijfssituatie. Maar het kan nog makkelijker!

 

Meer Informatie

Online een VOP certificaat behalen

 

PTC Opleidingen biedt de mogelijkheid om online het VOP certificaat te behalen. Uw personeel kan dan ongestoord zelf met de materie aan de slag. Sterker nog: we bieden zelfs de mogelijkheid aan om ook het examen voor dit certificaat online te doen. Het certificaat voor VOP halen kan eigenlijk niet makkelijker! PTC Opleidingen wil het op deze manier iedereen mogelijk maken een cursus bij ons te volgen. We zijn een professioneel instituut waar zeer vakbekwame mensen werkzaam zijn, die hun kennis graag delen met anderen. Op deze manier kunnen we de werksituatie bij uw bedrijf ook sterk verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op om onze uitgebreide mogelijkheden met u te bespreken.

Meer Informatie