NEN 3140 VOP certificaat

 

Een NEN 3140 VOP certificaat voor uw personeel

 

Het is bij een bedrijf dat werkt in de elektrotechniek belangrijk dat er goed aan de veiligheid wordt gedacht. Per slot van rekening kan er met elektriciteit van alles en nog wat misgaan, met als gevolg dat er ongelukken voorkomen die nare gevolgen kunnen hebben. Bij PTC Opleidingen vindt u mensen die weten hoe ze met deze veiligheidsrisico's om moeten gaan. Dit vooral doordat ze zelf ook vele jaren ervaring op dit gebied hebben. Als u hier meer over wilt weten, dan neem u hierover gewoon even contact met ons op. We vertellen u dan graag meer over ons bedrijf en de mensen die bij ons de cursussen geven.

 

Een certificaat NEN 3140 VOP behalen

 

Als u nieuwe mensen in dienst neemt, dan is het belangrijk dat u er voor zorgt dat deze zo snel mogelijk het benodigde veiligheidscertificaat behalen. Zonder dit NEN 3140 VOP certificaat is het ze namelijk niet toegestaan om daadwerkelijk bij uw bedrijf aan de slag te gaan. U kunt altijd snel bij PTC Opleidingen terecht om uw mensen een van onze opleidingen te laten doen. We hebben meerdere verschillende opleidingen voor u klaarstaan, zodat u het programma helemaal op uw situatie aan kunt passen. Onze mensen komen dan ook graag bij u op het bedrijf langs om de cursus daar te geven. Zo leren uw mensen met veiligheid werken in uw eigen situatie.

 

Meer weten over een certificaat NEN 3140 VOP?

 

Bij PTC Opleidingen vindt u altijd een opleiding op maat. Neem gewoon eens contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden. We hebben ook op onze website een grote hoeveelheid informatie over dit onderwerp staan. Elke opleiding die wij geven is uitgebreid beschreven, zodat u goed doorheeft wat u en uw mensen allemaal leren bij een bepaalde opleiding. Het belang van een goede veiligheid op de werkvloer mag nooit onderschat worden. Vandaar ook dat wij u graag helpen om de veiligheid bij uw bedrijf geheel te waarborgen.

Opleiding VOP te Vianen

€ 149,00 ex BTW.

 

incl:

  • lesmap
  • examen
  • certificaat
  • veiligheidspas
  • lunch

 

Meer Informatie

Opleiding VOP op locatie klant

 

  • Heeft u meer dan 4 deelnemers?
  • Wilt u de praktijk op locatie?
  • Wilt u niet teveel betalen?
  • En toch een goede opleiding

Voor een VOP basis of herinstructie bent u bij ons op het juiste adres.

Meer Informatie

Herinstructie VOP Online

Bent U in het bezit van een VOP certificaat, maar moet deze verlengt worden?

 

Dan is onze online versie een uitkomst. In uw eigen tempo, en u bepaald wanneer!

 

voor € 79,00 ex BTW

 

Meer Informatie