NEN 3140 opleiding


Veiligheid is bij elk bedrijf van groot belang. U wilt toch ook dat uw personeel haar werk in een veilige omgeving kan doen? Hiervoor zijn door de regering en vakorganisaties allerhande veiligheidsnormen opgesteld. Hebben de mensen bij uw bedrijf te maken met elektrotechniek? Dan is hierop norm NEN 3140 van toepassing. Deze veiligheidsnorm is opgesteld om de omstandigheden aan te geven waar bij een bedrijf aan voldaan moet worden. Wij geven cursussen die mensen op de hoogte brengen van de eisen waar ze aan moeten voldoen als ze actief zijn in de elektrotechniek. Dit is van vitaal belang voor u, maar ook voor uw personeel. Na het volgen van onze opleiding zijn deelnemers aan de cursus geheel op de hoogte van de regelgeving aangaande veilig werken aan of in de buurt van elektrische installaties.

 

Een NEN 3140 opleiding volgen bij PTC Opleidingen

 

Bij PTC Opleidingen bent u aan het juiste adres als u een opleiding wilt volgen op het gebied van bedrijfsveiligheid, of als u uw personeel dit wilt laten doen. Een opleiding voor NEN 3140 is van groot belang als u wilt dat uw mensen en uzelf in een veilige omgeving kunnen werken. U kunt uw mensen bij ons op het bedrijf de cursus laten volgen, maar we kunnen ook bij u op het bedrijf langskomen. Een groot deel van onze cursussen wordt in company gegeven, wat een groot aantal voordelen met zich meebrengt.

 

Voordelen van in company NEN 3140 opleidingen

 

Er kleven meerdere voordelen aan het volgen van NEN 3140 opleidingen in company. Zo hoeft uw personeel niet op stap om de cursus te kunnen volgen. Dit betekent dat u ze minder lang kwijt bent. Daarnaast kunnen wij een opleiding geheel aanpassen op uw bedrijfssituatie. Dit is alleen nog maar beter voor de veiligheid van u en uw personeel. Neemt u voor de mogelijkheden van PTC Opleidingen op het gebied van een NEN 3140 opleiding vrijblijvend contact met ons op. Een opleiding voor NEN 3140 bij ons volgen kan geheel op maat. We vertellen u graag hoe dit allemaal in zijn werk kan gaan.