Heftruckchauffeur opleiding


Een hoogwerker opleiding volgen

 

Bent u op zoek naar een instituut waar een professionele hoogwerker opleiding wordt gegeven? Dan bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar opleidingen op het gebied van het besturen van diverse hoogwerkers. Wij zijn de experts op het gebied van veiligheid op de werkvloer en staan dan ook altijd voor u klaar om uw mensen een opleiding tot hoogwerker bestuurder te geven.

 

De beste hoogwerker opleiding

 

Kiest u er voor om een hoogwerker opleiding te gaan volgen, of uw personeel er een bij ons af te laten nemen? Dan weet u bij ons zeker dat alle nodige theoretische kennis en praktijkervaring aanwezig zijn. Onze instructeurs hebben zelf jarenlange ervaring met het besturen van hoogwerkers en hebben zo in de praktijk meegemaakt waar allemaal aan gedacht moet worden. Wij hebben meerdere verschillende opleidingen voor u klaarstaan. Dit zijn korte cursussen, aangezien we uw mensen niet te lang willen onttrekken aan uw werkvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om uw mensen hun opleiding geheel op locatie te laten volgen. We moeten u daarbij wel vertellen dat dit alleen een mogelijkheid is indien het hier om meerdere mensen tegelijk gaat.

 

Een complete opleiding voor het bedienen van een hoogwerker

 

Als u meer wilt weten over onze hoogwerker opleiding, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u uitgebreide informatie over elke opleiding die we geven. U vindt ook meer informatie over ons bedrijf en welke service en kwaliteit u allemaal bij ons kunt verwachten. Neem anders eens contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. We kunnen dan gelijk een afspraak maken om met u door te nemen welke cursus het beste is voor uw personeel.

 

Dus voor de juiste opleiding voor het bedienen van Uw schaar, knik-arm of telescoop hoogwerker bent U bij ons aan het juiste adres.

 

  • Schaar hoogwerker wordt verzorgt in Utrecht en Apeldoorn
  • Knik-arm en telescoop hoogwerker alleen te Utrecht

 

 

Inuvidueel

 

Hoogwerker Opleiding Bij PTC Opleidingen te Utrecht of Apeldoorn

 

Ééndaagse Hoogwerker cursus  voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor de hoogwerker(s) helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Hoogwerker opleiding op locatie v.a. €99,00 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Hoogwerker certificaat behalen of verlengen in 1 uur.

 

Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend hoogwerker-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

Meer Informatie