Hercertificering incompany IN 1 UUR ( COMPETENTIE )

De grootste kostenpost voor het trainen of certificeren van uw werknemers zijn de gemiste arbeidsuren. Dankzij onze nieuwe en unieke certificeringsmethode worden uw werknemers binnen 1 uur op de werkvloer ge(her)certificeerd. Hierdoor profiteert u van lagere cursuskosten en minder gemiste arbeidsuren.

 

Voordelen van een hoogwerker opleiding bij u op locatie:

Certificeer uw werknemers in 1 uur met onze incompany hoogwerker cursus. Uw medewerkers zijn maar 1 uur uit de roulatieIncompany hoogwerker certificaat halen vanaf € 95,-Trainingen door heel Nederland en op locatie Lagere cursuskosten en minder gemiste arbeidsuren Na het aanvragen van de offerte nemen we op werkdagen binnen enkele uren contact op.

 

Uiteraard kunt u tijdens kantooruren ook even bellen met 085- 06 05 410.

 

Rekenvoorbeeld:

Op basis van 6 cursisten en een uurloon van €25,- bedraagt uw besparing t.o.v. een gewone opleiding al snel €1530,- aan opleidings- en loonkosten.

 

Uw werknemer ontvangt na een succesvolle afronding ons officiële hoogwerker certificaat. Dit certificaat is 5 jaar geldig en algemeen erkend. Als werkgever ontvangt u een competentierapport waarin de vaardigheden van uw werknemer staan beschreven. Dit rapport kunt u in het geval van een controle aan de inspectie overhandigen en dient als bewijs van de deskundigheid van uw werknemer.

 

Onze certificering voldoet aan alle eisen van de ARBO-wet en arbeidsinspectie. Binnen 1 uur het hoogwerker certificaat halen We leren uw personeel bij de 1-uurse hoogwerker cursus hoe ze veilig werken met de hoogwerker. Naast theorie over ARBO-wetgeving en veiligheidseisen ligt de focus op praktijkoefeningen zodat u in staat bent om na de cursus zelfstandig met de hoogwerker te werken.

 

De volgende onderwerpen worden tijdens de hoogwerker cursus behandeld:

 

Theoriedeel

  • Diverse hoogwerker typen en modellen
  • Inspectie voor gebruik van de hoogwerker
  • Veiligheidseisen en Arbowet
  • Hoogwerker besturen en bedienen
  • Definitie en inzetbaarheid van hoogwerkers

 

Praktijkdeel

  • Bewustwording van de gevaren en risico’s
  • Bewegingen van het hefvlak
  • Visuele inspectie van de hoogwerker
  • Functietest en praktijkoefeningen
  • Uitvoeringsafhankelijke oefeningen
Neem contact op Wilt u meer weten over onze hoogwerker incompany cursus? Neem contact met ons op of vraag via onderstaand formulier een offerte aan.

Uw Opleidingsvraag Hoogwerker COMPETENTIE opleiding op locatie:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Waar kunt u ons vinden?

Adres:

PTC Opleidingen

Hagenweg 3C

4131LX - Vianen 

 

Kantoor: 085 - 06 05 410

Mobiel:   06 - 18 77 44 68