Hoogwerker certificaat.

 

Een hoogwerker certificaat behalen

 

Met een hoogwerker certificaat bent u er zeker van dat uw personeel goed weet hoe ze een hoogwerker moeten bedienen. Dit is van groot belang, aangezien er bij het werken met een hoogwerker vele veiligheidsrisico's kunnen ontstaan. Bij PTC Opleidingen weten we precies hoe u hiermee om moet gaan. We hebben een groot aantal verschillende cursussen op het gebied van veiligheid op de werkvloer, waar ook cursussen voor het veilig bedienen van  een hoogwerker toe behoren. Er zijn nogal wat veiligheidsrisico's die bij het bedienen van een hoogwerker om de hoek komen kijken.

 

Een hoogwerker certificaat halen

 

Het werken op hoogte brengt altijd risico's met zich mee. Per slot van rekening bent u aan de slag op een hoogte van 2,5 meter of hoger. Als u dan niet veilig werkt met uw hoogwerker, dan kunnen er allerhande ongelukken gebeuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de hoogwerker kantelt als de balans niet goed is. Maar het is met een hoogwerker ook mogelijk dat u of uw medewerkers van grote hoogte naar beneden vallen. Dit is het soort ongelukken die met een goede praktijkcursus voorkomen kunnen worden. Met de cursus die wij geven proberen we duidelijk te maken dat een goede voorbereiding onmisbaar is. Dit kan al een groot deel van de risico's voorkomen. Daarnaast leer je in onze cursus ook hoe je veilig op de hoogwerker aan de slag kunt. Een hoogwerker certificaat behalen is de bekroning van onze cursus.

 

Het certificaat voor hoogwerker halen

 

Met onze cursus komen u en uw mensen alles te weten over het veilige gebruik van een hoogwerker. Dit is belangrijke informatie, omdat er anders met een hoogwerker gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Dat hoogwerker certificaat is niet zomaar een papiertje, het geeft aan dat u daadwerkelijk weet hoe u zo goed mogelijk met een hoogwerker moet werken. Een hoogwerker certificaat behalen is dan ook iets waar wij u graag bij helpen. Meer informatie vindt u op onze site, of neem hier anders even contact over op met ons.


Opleiding op locatie

( in House nodig? )

 

 

Populair   

Hoogwerker op locatie v.a. € 95,-

Opleiding bij Ons op locatie

Individuele inschrijvingen

 

Populair   

Hoogwerker opleiding individueel

€ 179,-

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Schaarhoogwerker

Meer Informatie

 

 

 

 

 

 

Knikarmhoogwerker

Meer Informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telescoophoogwerker

Meer Informatie