Heftruckchauffeur opleiding


Een heftruckchauffeur opleiding volgen

 

Bent u op zoek naar een instituut waar een professionele heftruckchauffeur opleiding wordt gegeven? Dan bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar opleidingen op het gebied van het besturen van een heftruck, reachtruck of een hoogwerker. Daarnaast leren we u ook graag alles op het gebied van het behalen van het NEN 3140 VOP certificaat, BHV, VCA en Veilig Hijsen. Wij zijn de experts op het gebied van veiligheid op de werkvloer en staan dan ook altijd voor u klaar om uw mensen een opleiding tot heftruckchauffeur te geven.

 

De beste heftruckchauffeur opleiding

 

Kiest u er voor om een heftruck opleiding te gaan volgen, of uw personeel er een bij ons af te laten nemen? Dan weet u bij ons zeker dat alle nodige theoretische kennis en praktijkervaring aanwezig zijn. Onze instructeurs hebben zelf jarenlange ervaring met het besturen van een heftruck en hebben zo in de praktijk meegemaakt waar allemaal aan gedacht moet worden. Wij hebben meerdere verschillende opleidingen voor u klaarstaan. Dit zijn korte cursussen, aangezien we uw mensen niet te lang willen onttrekken aan uw werkvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om uw mensen hun opleiding geheel op locatie te laten volgen. We moeten u daarbij wel vertellen dat dit alleen een mogelijkheid is indien het hier om meerdere mensen tegelijk gaat.

 

Een complete opleiding tot heftruckchauffeur

 

 

Als u meer wilt weten over onze heftruckchauffeur opleiding, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u uitgebreide informatie over elke opleiding die we geven. U vindt ook meer informatie over ons bedrijf en welke service en kwaliteit u allemaal bij ons kunt verwachten. Neem anders eens contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. We kunnen dan gelijk een afspraak maken om met u door te nemen welke cursus het beste is voor uw personeel.

Inuvidueel

 

Heftruck Opleiding Bij PTC Opleidingen te Amersfoort of Apeldoorn

 

Ééndaagse Heftruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor heftruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Heftruck cursus op locatie v.a. €99,00 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Heftruck certificaat behalen

of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend heftruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

Meer Informatie