Heftruckcertificaat verlengen

 

Een heftruckcertificaat verlengen

 

Als u medewerkers heeft van wie het heftruckcertificaat binnenkort verloopt, dan is het heel belangrijk om dit op tijd te laten verlengen. Zonder dit certificaat mogen uw medewerkers officieel namelijk niet werken met een heftruck. Een heftruckcertificaat verlengen doet u bij PTC Opleidingen. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met opleidingen op het gebied van allerhande transportvoertuigen, maar ook op andere gebieden van veiligheid op de werkvloer. Bij ons volgen uw medewerkers een individuele opleiding, maar het is ook mogelijk om dit met een groep tegelijk te doen. Dit laatste kan ook bij u op het bedrijf uitgevoerd worden.

 

Verlengen van heftruckcertificaat

 

PTC Opleidingen biedt de beste heftruck opleidingen van Nederland. Onze professionele instructeurs hebben ruime ervaring met het geven van een gedegen opleiding waarbij de veiligheid op de werkvloer altijd voorop staat. Is het nodig een heftruckcertificaat te verlengen, dan kunnen uw mensen bij ons langskomen om een cursus te volgen. Het is ook mogelijk om onze herinstructie cursus online te volgen. Uw mensen kunnen hier in slechts een enkel uur mee aan de slag! Op deze manier wordt uw personeel niet al te lang onttrokken aan de werkvloer, maar krijgen ze toch de informatie binnen die nodig is om het certificaat opnieuw te behalen.

 

Meer info over verlengen heftruckcertificaat

 

 

PTC Opleidingen heeft door de jaren heen al duizenden mensen een veilige, professionele opleiding gegeven. Wij hebben een groot aantal specialismen in huis, waardoor u er altijd zeker van kunt zijn dat wij iedereen snel en adequaat kunnen helpen. Hierbij staan onze klanten altijd centraal voor ons. Wilt u dan ook dat uw medewerkers een mooi certificaat kunnen behalen zonder dat ze hiervoor al te lang aan uw werkvloer worden onttrokken? Voor het heftruckcertificaat verlengen neemt u gewoon even contact met ons op. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn en hoe wij ook u zo goed mogelijk kunnen helpen.

 

Individuele opleiding

 

Heftruck Opleiding Bij PTC

Opleidingen te Amersfoort of Apeldoorn

 

Ééndaagse Reachtruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk. 

 

 

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor Reachtruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Reachtruck cursus op locatie v.a. €99,00 

 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Reachtruck certificaat behalen of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examen-methode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend Reachtruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

 

Meer Informatie