Heftruckcertificaat halen


Een heftruckcertificaat behalen is een vereiste voor mensen die bij een bedrijf als heftruck chauffeur aan de slag willen. Bij het besturen van een heftruck of reachtruck komen namelijk nogal wat veiligheidsaspecten om de hoek kijken. Het lijkt misschien zo makkelijk om met een heftruck te rijden, zeker als mensen ook een gewoon rijbewijs hebben, maar dat is absoluut niet het geval. Een heftruckcertificaat halen is ook zeker geen overbodige luxe. Per slot van rekening krijgt de Arbeidsinspectie in een gemiddeld jaar zo'n 1700 meldingen van een ongeval met een heftruck binnen, waarvan er gemiddeld ook nog eens 5 een fatale afloop hebben. U wilt ongevallen op uw werkvloer toch ook uitbannen? Neem dan vandaag nog contact op met PTC Opleidingen voor de mogelijkheden die we u te bieden hebben.

 

Een heftruckcertificaat behalen

 

Mensen die met een heftruck willen rijden moeten hier een heftruckcertificaat voor behalen. Logisch ook, want het rijden met een heftruck brengt zo zijn gevaren met zich mee. Bij ons kunt u voor uw personeel meerdere cursussen aanvragen. U kunt er voor kiezen om uw mensen een 1-daagse cursus te laten volgen, maar ook uitgebreidere cursussen van twee dagen behoren tot de mogelijkheid. Om de vijf jaar moet uw personeel de kennis bijspijkeren en opnieuw het certificaat behalen. Ook hier hebben we een speciale cursus voor, een spoedcursus van een uur om precies te zijn. Zo bent u uw personeel niet lang kwijt en kunnen zij toch het certificaat behalen.

 

De uitgebreide mogelijkheden van PTC Opleidingen

 

De mogelijkheden om een heftruckcertificaat te halen zijn bij PTC Opleidingen legio. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een van onze docenten bij u langs te laten komen om op uw bedrijf de cursus te geven, Dit biedt niet alleen het voordeel dat uw personeel niet hoeft te reizen, maar we kunnen de cursus dan ook geheel op uw bedrijfssituatie aanpassen. Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden die we te bieden hebben.