Heftruck cursus theorie


Theorie voor een heftruck certificaat

 

Bent u voor uw medewerkers op zoek naar een bedrijf waar ze snel en gedegen alle kennis binnen krijgen voor het heftruck certificaat? Voor een heftruck cursus op theorie gebied neemt u gewoon even contact op met PTC Opleidingen. Ons instituut heeft een groot aantal ervaren instructeurs klaarstaan, die uw mensen graag helpen om de theorie onder de knie te krijgen. Met onze methode is het heftruck cursus theorie halen helemaal niet ingewikkeld. Wij weten hoe wij uw mensen aan de benodigde informatie moeten helpen, waarbij u er bij ons ook altijd zeker van kunt zijn dat u goed op de hoogte blijft van eventuele veranderingen in de materie.

 

Een heftruck cursus theorie behalen

 

Het besturen van een heftruck mag officieel niet zonder dat de bestuurders hier een certificaat voor hebben behaald. Logisch ook, want een heftruck is een transportvoertuig waar ook veel mis mee kan gaan. Als er mensen achter het stuur zitten die niet goed in de gaten hebben hoe een heftruck precies werkt, dan kan dit voor grote problemen zorgen. Het is daarom belangrijk om een heftruck niet alleen maar in de praktijk onder de knie te krijgen, maar ook de theorie goed te kennen. Bij ons heeft u verschillende mogelijkheden waarmee uw personeel een heftruck cursus theorie behalen. Neemt u gewoon even een kijkje op onze website, of neem hier vrijblijvend een keer contact over op met ons.

 

De beste heftruck cursus theorie

 

Bij PTC Opleidingen werken mensen die weten hoe goede opleidingen gegeven moeten worden. Bij ons kunnen uw mensen niet alleen een heftruck cursus theorie halen, maar ook terecht voor een groot aantal andere cursussen. Wij bieden cursussen aan voor een groot aantal verschillende transportvoertuigen. We hebben de mensen in huis die zelf veel ervaring hebben met het werken met deze voertuigen en die de vaardigheid in huis hebben om deze kennis ook aan anderen over te brengen.

Inuvidueel

 

Heftruck Opleiding Bij PTC Opleidingen te Amersfoort of Apeldoorn

 

Ééndaagse Heftruck cursus te Amersfoort voor €179,00

 

De cursus duurt twee dagdelen. Één dagdeel wordt besteed aan theorie en één dagdeel aan praktijk.

Meer Informatie

Op Locatie klant

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook aan om bijvoorbeeld een cursus bij u op het bedrijf te komen geven.

 

Dat scheelt niet alleen tijd voor uw mensen, maar biedt ook het praktische voordeel dat we de cursus voor heftruck chauffeur helemaal op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Ééndaagse Heftruck cursus op locatie v.a. €99,00 

Meer Informatie

EVC / + online

 

 

 

 

Uw Heftruck certificaat behalen

of verlengen in 1 uur. Met de deze unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend heftruck-certificaat.

 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Dit is al mogelijk vanaf 2 deelnemers. 

Meer Informatie