Heeft u vragen of hulp nodig?

 • 25 jaar ervaring
 • Opleiding op locatie
 • Al v.a. € 99,- per deelnemer
 • Ruime keuze trainingen

E-learning NEN 3140 VP

Train uw medewerkers met de E-learning NEN 3140 VP opleiding

Hebben uw medewerkers een E-learning NEN 3140 VP opleiding gevolgd? Met PTC Opleidingen weet u zeker dat uw bedrijf voldoet aan alle veiligheidseisen! NEN 3140 is de Nederlandse norm voor een veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden. Na het volgen van de NEN 3140 VP opleiding kunt u zelf veilig werken aan elektrische installaties en anderen hierin begeleiden. Met trots kunnen we zeggen dat duizenden tevreden klanten door de jaren heen een praktijkopleiding hebben kunnen volgen bij PTC Opleidingen. Geen tijd of ruimte om dit fysiek te doen? Volg nu de E-learning NEN 3140 VP opleiding in uw eigen tijd en tempo met PTC Opleidingen!

Waarom een NEN 3140 opleiding van PTC Opleidingen?

Omdat de Arbowet voorschrijft dat een werkgever verantwoordelijk is voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden aan elektrische installaties, is het van groot belang dat uw personeel correct met de apparatuur omgaat. De Inspectie SZW legt de werkwijze van het personeel af tegen de lat van NEN 3140, en die lat ligt hoog. Het is daarom aan te raden om uw medewerkers een E-learning NEN 3140 VP opleiding te laten volgen, zodat u met een gerust hart verder kunt. Bent u benieuwd hoe een E-learning NEN 3140 VP opleiding van PTC Opleidingen ervoor kan zorgen dat u veilig kunt werken met elektrotechniek? Neem contact op voor meer informatie.

Inhoud van E-learning NEN 3140 VP

PTC Opleidingen biedt NEN 3140 opleidingen voor zowel beginners als gevorderden. Op onze optimaal ingerichte cursuslocatie kunt u terecht voor alle NEN 3140 opleidingen. Is dat voor u of uw medewerkers niet haalbaar? Volg dan de E-learning NEN 3140 VP opleiding! Op die manier wordt niet alleen de kennis verzameld die nodig is om elektrische apparatuur veilig te bedienen, maar kunt u deze direct toepassen op uw werkomgeving. Bij de E-learning NEN 3140 VP opleiding van PTC Opleidingen wordt er aandacht besteed aan de volgende onderdelen:

 • Elektrotechnische gevaren en ongelukken
 • Elektrotechnische bedrijfsvoering en wetgeving
 • Veilig werken door deskundig personeel
 • Werken met een werkvergunning en schakelbericht
 • U bent bevoegd om collega’s in de elektrotechniek te begeleiden

Enkele trainingen uitgelicht

 • Opleiding NEN 3140 VP

  VP staat voor Vakbekwaam Persoon. Het is een term die gebruikt wordt in de elektrotechniek, waar iedereen die in de elektrotechniek werkt en elektrische storingen

 • Opleiding NEN 3140 VOP

  NEN 3140 VOP basiscursus bij PTC Opleidingen Werknemers van bedrijven die werken met of aan elektrotechnische installaties moeten op de hoogte zijn van de gevaren en

Meer weten? Neem contact op!

Heeft u interesse in ons aanbod en wilt u meer weten? We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 0850605410 of e-mail ons via info@ptc-opleidingen.nl. Voor de beste E-learning NEN 3140 VP opleiding belt u naar PTC Opleidingen!

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0