· 

Basis NEN 3140 VOP opleiding voor U medewerkers, bij U op locatie!

Basis werkzaamheden aan elektrische installaties door een VOP er

Steeds vaker moeten Uw medewerkers, Huismeesters, Telecom– of CAI–monteurs, in combinatie met het installeren van telecomdiensten, eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren.

 

Dit kan her resetten van een automaatje, zekering zijn maar ook bijvoorbeeld wandcontactdozen in een meterkast bij de klant plaatsen. Belangrijk hierbij is dat ze de gevaren en risico's kunnen inschatten van deze elektrotechnische werkzaamheden. De training NEN 3140 VOP leren ze deze eenvoudige elektrotechnische handelingen op een veilige manier uitvoeren.

 

Bij PTC Opleidingen kunt u de opleiding NEN 3140 volgen, na deze opleiding is de de deelnemer op de hoogte van de regelgeving en over het veilig werken aan of in de nabijheid van elektrische installaties.

Voor wie?

Operators, medewerkers, huismeester, congierges, Monteurs mechanisch en medewerkers die werken aan of in de buurt van laagspanningsinstallaties. Zoals meterkasten, besturingskasten e.d.

Opleiding VOP

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Oefenen

zekering vervangen

Maatwerk opleiding bij u op locatie, alle praktijk kan in de opleiding geïntrigeerd worden.

 

Dus maatwerk op locatie, zo voldoet u aan de ARBO wet en Uw RI&E.

Aansluiten

Elektra aansluiten

De deelnemer leer eenvoudige elektrotechnische handelingen op een veilige wijze conform de NEN 1010 en de NEN 3140 uit te voeren.

Meten

wandcontactdoos aansluiten

meten met een duspol en een Univeerseelmeter wordt in deze training meegenomen.


Reactie schrijven

Commentaren: 0