· 

NEN 3140 - opleiding volgen? in 2018

 

 

 

Om veilig te werken aan of in de buurt van elektrische laagspanningsinstallaties dient u de procedures te kennen en risico’s te kunnen inschatten. De NEN 3140 norm is een methode om dat systematisch te managen.

 

Personen halen het NEN 3140 certificaat om aan te tonen dat zij in staat zijn om op een verantwoorde manier aan elektrotechnische installaties te werken. Tegenwoordig stellen veel opdrachtgevers NEN 3140 certificering verplicht bij het uitschrijven van opdrachten.

 

Het NEN 3140 certificaat is daarmee een echte must geworden.

 

Voert u werkzaamheden uit in of rondom elektrotechnische installaties? Dan is NEN 3140 certificering praktisch vereist. De NEN 3140 norm wordt in de meest uiteenlopende branches toegepast. Bij zowel hele grote als hele kleine organisaties.

 

NEN 3140 is de standaard als het gaat om exploitatie, onderhoud, inspectie en beheer van elektrische arbeidsmiddelen. Afhankelijk van het niveau, waarop u werkzaamheden uitvoert dient u een certificaat Voldoende Onderricht Persoon (VOP) of Vakbekwaam Persoon (VP) te behalen.

Bij PTC opleidingen kunt u de NEN 3140 cursus klassikaal of bij herinstructie via internet volgen.

Vrijwel direct na uw inschrijving op de website ontvangt u de inloggegevens en krijgt u toegang tot de online cursus die bestaat uit verschillende interactieve modules.

Uit onze ongekend hoge slagingspercentages blijkt dat studeren bij ons voor het NEN 3140 VOP of VP certificaat vele malen effectiever is dan andere conventionele leermethodes.

De theorie sluit naadloos aan op het NEN 3140 examen. 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0