· 

Heftruck chauffeur een goede opleiding bij PTC opleidingen

Een goede opleiding bij PTC Opleidingen

  

Moet jij een heftruckcertificaat behalen?

 

Citaat cursist:

"Dan moet je zeker dit advies opvolgen. Zo werkt mijn broer al jaren in hetzelfde magazijn. Om dit te mogen moest hij dan ook verschillende cursussen volgen. Deze heeft hij dan ook allemaal gedaan via PTC Opleidingen. Zij staan dan ook behoorlijk hoog aangeschreven vandaar dat zij ook zo’n hoog slagingspercentage hebben."

 

Het behalen van zo’n certificaat is dan ook verplicht voor mensen die een heftruck willen besturen. Hier komen namelijk meerdere veiligheidsaspecten bij kijken en de bestuurder dient deze allemaal te beheersen. Bij het besturen van een heftruck komen zowel theoretische als praktische Vaardigheden "om de hoek "kijken. Er zijn jaarlijks dan ook zo’n 1.700 ongevallen.

 

Bij ons zijn er dan ook meerdere mogelijkheden als het aankomt op het volgen van cursussen. Wanneer jij niet precies weet welke het best voor jou geschikt is, geven zij jou hier advies in. Voor meer informatie verwijs ik je dan ook graag door naar hun website, hier kun je dan ook direct een offerte aanvragen.

  

Heeft u een goede praktijk en maatwerk opleiding nodig, of heeft u vragen ?

vul dan het contact formulier in, en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Of download hieronder onze info folder


Download Informatie folder Heftruck

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Reactie schrijven

Commentaren: 0