· 

Heeft U de NEN 3140 Nodig ?

Veilig werken aan een elektrische installatie?

 

Om veilig te werken aan of in de buurt van elektrische laagspanningsinstallaties tot 1500 volt gelijk / 1000 Volt wisselspanning, dient u de procedures te kennen en risico’s te kunnen inschatten.

 

De NEN 3140 norm is hiervoor een methode om dat systematisch te managen. Personen halen het NEN 3140 certificaat om aan te tonen dat zij in staat zijn om op een verantwoorde manier aan elektrotechnische installaties te werken.

 

Tegenwoordig stellen veel opdrachtgevers NEN 3140 certificering verplicht bij het uitschrijven van opdrachten. Het NEN 3140 certificaat is daarmee een echte must geworden.

 

VOOR WIE?

Voert u werkzaamheden uit in of rondom elektrotechnische installaties? Dan is NEN 3140 certificering meestal vereist.

 

De NEN 3140 norm wordt in de meest uiteenlopende branches toegepast.

Bij zowel hele grote als hele kleine organisaties.

 

De NEN 3140 is de standaard als het gaat om exploitatie, onderhoud, inspectie en beheer van elektrische arbeidsmiddelen. Afhankelijk van het niveau waarop u werkzaamheden uitvoert, dient u een certificaat VOP of VP te behalen.

 

NEN 3140 CERTIFICERING VIA PTC OPLEIDINGEN

 

Bij ons volgt u de opleiding op locatie bij u of bij ons te Vianen. Direct na uw inschrijving op de website ontvangt u de benodigde gegevens.

 

Uit onze ongekend hoge slagingspercentages blijkt dat studeren bij ons een grote kans van slagen heeft, de theorie sluit naadloos aan op het officiële examen dat inbegrepen is in deze NEN 3140 opleiding.

 

Heeft u een goede praktijk en maatwerk opleiding nodig, of heeft u vragen ?

Vul dan het contact formulier in, en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Of download hieronder onze info folder

 

Download hier Informatie folder NEN 3140

 

NEN 3140?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Reactie schrijven

Commentaren: 0