· 

NEN 3140 opleiding - Voor VOP nu € 149,00

 

 

Tijdens deze NEN 3140 VOP cursus wordt u opgeleid tot Voldoende Onderricht Persoon conform de NEN 3140 norm. Een Voldoende Onderricht Persoon is een werknemer die niet een elektrotechnische vooropleiding heeft, maar wel werkzaamheden doet waarbij elektrotechnische risico’s aanwezig zijn, zoals het vervangen van zekeringen en aardlekschakelaars. Deze NEN 3140 VOP cursus is dan ook geschikt voor iedereen die ‘in aanraking’ komt met elektriciteit.

Resultaat

Deze NEN 3140 opleiding geeft inzicht hoe gevaren en risico's kunnen worden ingeschat. Met dit certificaat voldoet u aan de door de Arbowet en de Arbeidsinspectie gestelde eisen van NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon.

Tijdsduur

Het volgen van een NEN 3140 VOP cursus hoeft geen lastige opgave te zijn. In slechts 1 dag rondt u deze cursus af.

Voor wie

Iedereen die eenvoudige werkzaamheden aan elektrische installaties verricht of door zijn of haar werkgever benoemd wil worden tot Voldoende Onderricht Persoon (VOP). Een Voldoende Onderricht Persoon is een werknemer die niet over een elektrotechnische vooropleiding beschikt, maar wel werkzaamheden verricht waarbij elektrotechnische risico's aanwezig zijn. Hierbij valt te denken aan het vervangen van motoren, zekeringen en aardlekschakelaars. Daarnaast wordt de VOP NEN 3140 cursus ingezet voor medewerkers die als beheerder van gebouwen werken.

Lees hier verder... Of download hieronder onze info folder

  

     Download hier de opleidingsfolder NEN 3140

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Opleiding NEN 3140

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0