· 

Steeds meer Elektrische heftrucks

 

Elektrische heftrucks in opmars

Langzaam maar zeker neemt de elektrische heftruck de Nederlandse markt over ten koste van heftrucks met een verbrandingsmotor. Had de elektrische heftruck bijna 15 jaar geleden net iets meer dan 50% van de markt in handen, gaat dit aan het eind van 2014 richting 70%.

Elektrische heftrucks in opmars


Niet alleen omdat elektrisch rijden steeds goedkoper wordt, maar ook omdat wet- en regelgeving steeds meer eisen stelt aan het gebruik van heftrucks binnen in gebouwen. En niet te vergeten dat elektrische heftrucks geen uitstoot van uitlaat gassen hebben en dus een stuk milieuvriendelijker zijn.

 

Doordat heftruckfabrikanten hier steeds meer en beter op in spelen, zijn de hedendaagse elektrische heftrucks niet alleen maar binnen te gebruiken. Ze rijden net zo makkelijk buiten door de diverse Nederlandse weersomstandigheden heen. 

heeft u een goede praktijk en maatwerk opleiding nodig, of heeft u vragen ?

vul dan het contact formulier in, en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Of download hieronder onze info folder


Download Informatie folder Heftruck

 

maatwerk heftruck opleidingen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Reactie schrijven

Commentaren: 0